1. Produkti

Ne. Vsi naši izdelki so brez dodatkov in vsebujejo le aktivne sestavine.

Uporabljamo samo zelenjavo, zelišča in rastline najvišje kakovosti. Kadar je mogoče, uporabljamo certificirana ekološka ali divje nabrana zelišča.

To je odvisno od sestavine. Vse sestavine ne rastejo v našem hladnem nordijskem podnebju, vendar vedno dajemo prednost sestavinam, ki rastejo čim bližje naši proizvodnji. Ker morajo biti rastline močne, da se spopadejo s težkimi nordijskimi pogoji, verjamemo, da so za nas dodatno koristne.

Izdelke izdelujemo v Evropi v farmacevtskem čistem prostoru razreda ISO 8 (eden razred višji od zahtev za proizvodnjo prehranskih dopolnil). Naše objekti imajo certifikate za dobro proizvodno prakso (GMP), ekološko in vegansko certificiranje, poleg tega pa so odobreni tudi s strani ameriškega Urada za hrano in zdravila (FDA). Objekt ima tudi protokol HACCP (Analiza nevarnosti in kritičnih kontrolnih točk), ki zagotavlja varnost vseh surovin, uporabljenih v izdelkih.

Da, sledimo protokolu HACCP, ki vključuje testiranje botaničnih sestavin glede čistosti in varnosti v neodvisnem laboratoriju, preden jih sprostimo v proizvodnjo.

Seveda! Vsi naši izdelki NORDIQ Nutrition so veganski.

Uporabljamo samo naravne in biološko aktivne vitamine najvišje kakovosti.

Ne, ne uporabljamo nobenih gensko spremenjenih rastlin.

Ne, ne vsebujejo. Prav tako niso dodani sladkor, sladila (vključno s stevijo) ali arome.

Da, to je popolnoma normalno! Naši izdelki so polni zelišč in jih obdelujemo čim manj. Zato je pričakovati nekaj variacij v okusu, barvi ali konsistenci. Narave ne moremo standardizirati.