[ O NAS ]

PREHRANSKA DOPOLNILA

Naša ambicija je bila ustvariti prehranska dopolnila, ki združujejo hranilne rastline narave in najnovejše znanstvene raziskave o prehranskih dopolnilih, vitaminih, mineralih in prehrani. Navdihnjeni s to filozofijo je nastala NORDIQ Nutrition®. Želimo preseči vaša pričakovanja. Zagotoviti najboljše.

Paleta prehranskih dopolnil NORDIQ Nutrition® nudi ključne hranilne snovi, podpira imunski sistem, funkcijo spomina in koncentracije, zmanjšuje stres in spodbuja spanec, izboljšuje prebavo, čisti telo in pomaga pri športni uspešnosti. Vsi naši izdelki so veganski in brez dodatkov.

Oglejte si celotno paleto naših izdelkov

In poiščite prava prehranska dopolnila za svoje potrebe.

[ NORDIQ ]

Ključne lastnosti

Naravno organsko

Visokokakovostna živila in zelišča, uporabljena v naših izdelkih, so pridelana organsko.

Sveže liofilizirano

Liofilizacija ali sušenje z globokim zamrzovanjem ohranja občutljivo kemično sestavo, enakovredno sveži rastlini.

Hormeza

Hormetske rastline pomagajo povečati vitalnost in odpornost.

Sinergija

Skrbno izbrana cela živila in zelišča za uravnotežen in sinergijski učinek.

Vegansko

Vsi izdelki NORDIQ Nutrition so primerni za vegetarijance in vegane.

Brez aditivov

Vsi izdelki NORDIQ Nutrition so brez aditivov.

BREZ DODATKOV, VEGANSKO, EKOLOŠKO IN TRAJNOSTNO

Lahko ste prepričani, da so vsa prehranska dopolnila in športni praški NORDIQ Nutrition® vedno 100 % brez dodatkov in polnil. Zato imajo naše kapsule več prostora za hranilne in aktivne sestavine, kar vam omogoča najboljšo možno vrednost. Poleg tega so vsi naši izdelki veganski in brez glutena, pšenice, mleka, soje in kvasa.

Rastline, uporabljene v naših izdelkih, so certificirano ekološke in sveže zamrznjene, kadar je to mogoče, naravno gojene v čistem okolju ali divje nabrane. Trudimo se zmanjšati uporabo plastike in izbiramo trajnostno embalažo; naše steklenice so iz recikliranega stekla, novi paketi praška pa so iz kartona. Prosimo, da prispevate k recikliranju ali ponovni uporabi embalaže. Naša steklenica na primer odlično služi kot kozarec za začimbe. Preprosto zamenjajte našo nalepko s svojo in napolnite steklenico s poljubno začimbo!

Brez pomožnih snovi

Brez sladkorja

Brez glutena

Brez mlečnih sestavin

Brez soje

Brez kvasa

HORMEZA AKTIVIRA OBRAMBNE SISTEME TELESA

Za ustvarjanje hormetskega učinka smo v naše izdelke vključili obilo rastlin in zelišč. Z hormezo mislimo, da lahko majhni odmerki zunanjih dražljajev ali stresnih dejavnikov koristijo vašemu zdravju. Na primer, pomislite na ohlajanje na prostem pri temperaturah pod ničlo po savni ali potopitev v jezero za ledeno kopanje – to je odličen primer hormeze.

LIOFILIZACIJA OHRANJA HRANILA

Liofilizacija ali sušenje z globokim zamrzovanjem je ključni del našega proizvodnega procesa, saj ohranja občutljivo kemično sestavo rastline in hranila skoraj identična sveži rastlini. V bistvu je odstranjena samo voda. Sveže zamrznjeno sušenje poteka pri -200 °C s pomočjo tekočega dušika, ki trenutno zamrzne novo obirane rastline.

PREHRANSKA DOPOLNILA BOGATA Z MOČMI NARAVE

Mnoga izmed rastlin, ki jih uporabljamo, so bile v medicinske namene uporabljene tisoče let, in v modernem času znanstveniki že desetletja raziskujejo kompleksno moč rastlin.

Naša strast je združiti starodavno tradicijo zeliščne medicine z napredkom, doseženim v sodobnih raziskavah.

Naša zgodba

Zavedamo se, da imajo ljudje pravico do prehranskih dopolnil, ki dejansko delujejo. Poleg tega smo želeli razviti izdelke, ki izkoriščajo starodavno modrost narave v kombinaciji z najnovejšimi znanstvenimi raziskavami prehrane. Zato smo leta 2017 ustanovili NORDIQ Nutrition® z vizijo, da združimo te elemente v paleto visokokakovostnih, veganskih, brez dodatkov in trajnostnih prehranskih dopolnil naslednje generacije.